×

Njaluk ing tutul

Babagan awake dhewe

Omah> Babagan awake dhewe

Apa taKategori produk kita

Chitsuruya Enterprise diadegaké ing Januari, 1996, gumantung ing sumber daya alam kepileh kanggobotain lan Pabrik produk unggul. Saiki, kita nyedhiyani rumput laut panggang, soy sauce lan produk rumput laut liyane sing gegandhengan.

Kemitraan karo Japanese Fujimasa Co., Ltd. ing Maret, 2001 lan mbentuk Nantong ChitsuruFoods Co., Ltd. Kanggo ngupayakake mlebu ing pasar internasional, adhedhasar produk asli, kita ngenalake peralatan khusus majeng ing donya lan terus berkembang anyar & apik. Spesialisasi ing manufaktur rumput laut, bumbu (kecap, cuka, mirin, saus mie, saus barbekyu ...), wasabi, jahe sushi & seri produk panganan Jepang, Nantong Chitsuru Foods khusus kanggo nyukupi panjaluk kontemporer tradisional, sehat lan alami. panganan.

Saiki, produk Chitsuruya, Senetsu & Edozen wis dikembangake luwih saka 100 jinis produk lan diekspor menyang luwih saka 30 negara. Bisnis kasebut uga nggunakake sertifikat kualitas internasional BRC, HACCP & ISO 9001.

"

Kita ngarahake nindakake kanthi rega sing adil kanggo konsumen tanpa kompromi karo kualitas lan tansah njaga layanan pelanggan sing dhuwur.

Kahanan eksporPasar global

Saiki, produk Chitsuruya, Senetsu & Edozen wis dikembangake luwih saka 100 jinis produk lan diekspor menyang luwih saka 30 negara. Sing kalebu China, Rusia, Jepang, Thailand, Vietnam, Malaysia, Indonesia, Singapura, Australia, Turki, Spanyol, Prancis , Ukraina, Mesir, Luksemburg, Kanada, AS, Brasil, Argentina, Afrika Kidul ...

Pasar global

50+ ngekspor
negara lan wilayah

Produk wis kasedhiya ing luwih saka 50 negara lan wilayah ing saindenging jagad

Kementerian Perdagangan Luar Negerilingkungan Kantor

Kita duwe perusahaan dagang dhewe - Nantong Qianhui Trading Co Ltd, kantor pusat ing gedung kantor bisnis ing pusat kutha Nantong, Provinsi Jiangsu. Tim profesional kita nyedhiyakake layanan online 7 * 24 jam.

lingkungan Kantor

Asal kitacrita merek

"

Asal saka 'chitsuruya' : LvSi, papan kelairan rumput laut, eksperimen budidaya rumput laut sukses ing LvSi taun 1973.

LvSi uga dijenengi 'kutha crance' - legenda dongbin wis ping papat teka dening crane, lan panggonan iki wis disebut 'LvSi' (Lv, kaping papat) wiwit iku. Amarga merek kita lair ing LvSi, ditambah karo arah pangembangan perusahaan, adhedhasar masakan Jepang, souds pronunciation Jepang diadopsi minangka merek kita, 'chitsuruya'.

"

Asal saka "WARAKU" : Kanggo diversifikasi produk, kita nggawe merek "WARAKU".

Asal saka "SENETSU": Pimpinan perusahaan pengin perusahaan kita terus berkembang, kita nggawe merek "SENETSU" kanggo mbusak arah kita.

Asal-usul "EDOZEN": Miturut sejarah, papan asal saka rumput laut diarani "EDO", yaiku Tokyo saiki. Nanging kita nggoleki rekaman kasebut, nalika jaman Dinasti Ming, nori wis dibudidayakake ing China. Dadi, kita fokus ing urutan garis wektu kasebut kanggo nggawe merek "EDOZEN", tegese prevalensi rumput laut (nori) sadurunge jaman Edo.

CertificateSertifikasi apa
apa kita duwe

Pabrik kasebut duwe macem-macem sertifikasi internasional, kalebu HACCP, BRC, ISO9001, SEDEX, FDA, IBL, lan liya-liyane. Produk kasebut disertifikasi Halal lan Kosher. Kemasan kasebut duwe sertifikasi lingkungan FSC.

ndhuwur ndhuwur