×

Njaluk ing tutul

FAQ

Omah> FAQ

Kepiye babagan kontrol kualitas perusahaan sampeyan?

Kita duwe barang profesional kanggo mesthekake kualitas barang kita.


Jam pinten perusahaan buka lan tutup?

Perusahaan kita mbukak jam 8 esuk lan tutup jam 5:30 sore.


Pabrikmu nang endi?

Pabrik kita ana ing Qidong.


Apa Bedane Antarane Chitsuru lan Chitsuruya?

Chitsuru iku jeneng perusahaan kita-Nantong Chitsuru Foods Co., Ltd.

Chitsuruya minangka merek perusahaan kita, kita uga duwe Senetsu, Waraku & Edozen.

Kepiye Cara Nggawe Kecap?

Soy sauce kita digawe saka kedelai lan diseduh ing proses tradisional, alami.

Tanpa pewarna, tanpa pengawet.

Pira Sertifikat Apa Perusahaan Sampeyan?

Our company has gained the certificates of KOSHER, HALAL, ISO9001, BRC and HACCP.

Apa Aku Bisa Ngunjungi Pabrik Sampeyan?

Sugeng rawuh, kita bakal nuduhake baris produksi lan fasilitas kita.

Apa Bedane Antarane Hon Mirin Lan Mirin Fuu?

Mirin fuu nduweni kandungan alkohol sing sithik banget lan minangka bumbu karo rasa hon mirin.

Ing sawetara negara sing alkohol ora bisa ditonton, sampeyan bisa ngganti hon mirin.

Apa Kaluwihan saka Kecap Panjenengan?

Kaping pisanan, dibandhingake karo kecap ing pasar, kita ora duwe pengawet.

Kapindho, kita duwe macem-macem jinis kecap sing duwe rasa sing beda lan bisa digunakake ing macem-macem panganan masak.

Katelu, kecap kita bisa digawe miturut instruksi customer.

Apa Sampeyan Bisa Mbantu Nggawe Produk Merkku dhewe?

Manawa, merek OEM bisa ditampa.

Apa Bedane Rumput Laut Korea lan Rumput Laut Chitsuruya?

Rumput laut Korea banget garing kanggo nggawe sushi lan rasane ora enak banget.

Kepiye Cara Milih Rumput Laut Kering (Bahan Rumput Laut Panggang) Kualitas Tinggi?

Rumput laut garing kelas dhuwur: Umume, rumput laut garing sing apik warnane ireng lan coklat peteng lan padhang banget. Rasane wangi, lembut, rada manis lan ora ana mambu sing aneh. Ing tampilan, sepotong rumput laut alus lan ora rusak. wis kekandelan uga mbagekke lan pinggiran rapi. Ora ana titik! Ora ana ganggang ijo! 

Rumput laut garing kelas rendah: Werna kuning lan ora padhang. Rasane lawas lan ora ambune. Ing katon, sepotong rumput laut rusak lan ora lancar. Uga dicampur karo diatom lan ganggang ijo lan duwe titik.

Ing endi bisa tuku Rumput Laut Panggang Kualitas Tinggi?

Pls milih merek Chitsuruya. Rumput laut sing didol miturut proses sing ketat. Kita tindakake ISO9001; Standar HACCP kanggo njaga keamanan lan kebersihan panganan. Rumput laut panggang sing apik nduweni fitur iki: ijo peteng, rasa, keuletan, ora ana ganggang ing lembaran, ora ana bolongan utawa lembaran pecah. Pengin ngerti liyane, pls hubungi: [email dilindhungi]

Napa Rumput Laut Akeh Rasa Amis lan Ora?

Sing paling penting yaiku kualitas rumput laut banjur keseimbangan bumbu.

Apa sing menehi Rumput Laut Rasa Umami sing Unik?

alam. Rumput laut nduweni rasa asin-manis alami sing ndadekake rasane unik-lan apik banget.

Apa sampeyan duwe kecap kurang suger?

Inggih, mungkin ing mangsa ngarep.


Apa bedane kecap Cina lan kecap Jepang?

Bentenane utama ing antarane yaiku proses nggawe bir lan bahan mentah sing digunakake kanggo nggawe bir uga beda.


Apa sampeyan duwe kecap ing botol kaca?

Kita duwe kecap ing botol kaca 100 ml, 200ml lan 410ml.


Apa sampeyan bisa nggawe kicap tanpa alkohol?

Ya, kita bisa.


Apa kecap vegan ramah?

Minangka kita bisa ndeleng saka bahan iku bener vegan loropaken.


Apa kecap bisa rusak?

Yes it can, but usually it will not spoil during the shelf-life.



Apa kita kudu nyimpen kecap ing kulkas?

Kedelai difermentasi lan ora perlu didinginkan, nanging kanthi cara iki bisa nahan rasa nganti suwe.


Apa bedane kecap asin lan kecap asin?

Soy sauce entheng wernane entheng, lan tipis ing viskositas.iku luwih asin tinimbang soy peteng.

Kedelai peteng luwih kenthel, lan rada kurang asin tinimbang kecap asin. Iku uga luwih peteng ing werna.


Soy sauce digawe saka apa?

Bahan utama kecap asin yaiku gandum, kedelai, banyu, uyah.


Apa Kauntungan saka Kecap ing Botol Cilik?

Sampeyan bisa nggunakake kanthi cepet supaya ora gampang ngasilake bakteri. sing ngrusak rasa asli kecap.

Apa Wasabi pedhes banget?

Kita ora nambah pedhes kimia, kita tetep rasa asli.

Carane mbedakake jahe liwat werna?

Kapisan, yen bagean jahe putih, wis tuwa lan rasane panas.

Second, if the part of the ginger is yellow, it is putrid ginger.

Kepiye Sampeyan Bisa Ngerti Yen Saus Teriyaki sing Dibukak Apa Buruk Utawa Manja?

Cara sing paling apik yaiku mambu lan ndeleng saus Teriyaki: yen saus Teriyaki ngalami ambu ora enak, rasa utawa katon, utawa yen jamur katon, mula kudu dibuwang.

Apa Saus Teriyaki sing Dibukak Aman Kanggo Digunakake Sawise Tanggal Kadaluwarsa?

Nuduhake.

Suwene Saus Teriyaki sing Dibukak Ing Kulkas?

Saus teriyaki sing wis didinginkan terus-terusan bakal tetep ing kualitas paling apik nganti 1 taun.

Suwene suwene saus Teriyaki dibukak?

Jawaban sing tepat gumantung ing kahanan panyimpenan - kanggo nggedhekake umur beting saos Teriyaki sing dibukak, refrigerate lan tetep ditutupi kanthi ketat.

Suwene cuka tahan?

Wasabi sing ora dibukak biasane bisa tahan nganti 18 wulan.

Apa kita kudu refrigerate cuka?

Cuka difermentasi lan ora perlu didinginkan, nanging kanthi cara iki bisa nahan rasa sajrone bisa.


Apa cuka sehat kanggo diombe saben dina?

Ya, Cuka kita digawe kanthi alami tanpa aditif, dadi sehat kanggo diombe saben dina, nanging disaranake sampeyan ngombe kanthi moderat.


Apa ana aditif ing cuka sampeyan?

Cuka kita pancen tanpa aditif.

Apa Keuntungan saka Cuka Beras Merah?

Iku ora mung bumbu nanging uga produk perawatan kesehatan.

Carane mbedakake cuka saka kualitas dhuwur utawa kualitas miskin?

Cara sing gampang banget yaiku mambu. Yen cuka ambune kecut banget, kualitase ora apik. Lan diseduh ing wektu sing cendhak utawa ditambahake asam asetat glasial.

Godhong tanduran wasabi uga bisa dipangan utawa ora?

Sanajan rimpang wasabi ngemot rasa sing paling konsentrasi, kabeh tanduran bisa dipangan. Tanduran kasebut dhewe apik, tuwuh udakara rong kaki kanthi gagang dawa lan garing sing nembak ing ndhuwur lemah. Godhong sing bentuke ati gedhe banget kaya piring makan cilik lan tambahan kanggo salad utawa tumis ing Jepang. 


Apa wasabi pedhes?

Yen sampeyan tau nate wasabi asli, sampeyan bakal ngerti yen pedhes, nanging ora panas banget. Iki nduweni kombinasi rasa utawa bau kaya ramuan, sing diandharake ing Art of Eating minangka aroma "seger, ijo, manis, lemu, wangi, lan pickllike".


Apa wasabi angel tuwuh?

Nyatane, BBC tau disebut "tanduran paling angel kanggo tuwuh," lan nggawe kesalahan bisa dadi larang banget kanggo petani wasabi. Wiji dhewe meh siji dolar, lan asring ora germination. Tanduran kasebut super pilih-pilih babagan lingkungane, lan yen kena kelembapan sing akeh banget, banyu sithik, utawa nutrisi sing salah, mula bakal garing lan mati. 


Saka ngendi wasabi iki?

Wasabi asli asale saka parutan batang kaya oyot (diarani rimpang) tanduran abadi sing asale saka Jepang, Wasabia japonica. Kayane katon kaya oyot horseradish warna ijo, lan kalorone nuduhake profil rasa sing padha. Amarga wasabi minangka anggota kulawarga Brassica sing padha karo horseradish lan mustar - sebab utama nggunakake bubuk horseradish minangka substitusi bisa digunakake kanthi apik.


Apa digawe wasabi?

Wasabi sejati digawe saka rimpang (kaya gagang tanduran sing tuwuh ing ngisor lemah yen sampeyan bisa ndeleng oyot) tanduran Wasabia japonica. Spiciness sing resik asale saka allyl isothiocyanate tinimbang capsaicin mrico.


Napa Bubuk Wasabi 100% Ing Pasar Dadi Murah?

Ana rong kondisi: Kaping pisanan, pemasok nambahake pati jagung; Kapindho, iku bubuk karo babakan wasabi.

ndhuwur ndhuwur