×

Njaluk ing tutul

Omah> News

Kejutan Saucy: Perjalanan sing Apik karo Kiriman Saus!

Wektu: 2024-01-19 Hit 40

Miwiti petualangan kuliner dadi luwih nyenengake nalika kita mbukak kabungahan nampa kiriman saus sing enak! Nyiyapake dhewe kanggo bledosan roso sing bakal elevate dhaharan kanggo dhuwur anyar.

Ketemu bintang acara - saus teken kita SASHIMI KENDELA lan CUKA SHIRAGIKU. Digawe kanthi campuran bahan premium, saos iki njanjeni simfoni rasa sing unik lan ora bisa ditolak. Yen sampeyan seneng salmon, iki soy sauce bakal nambah rasa sashimi. Saka twists tangy kanggo cathetan gurih, siap kanggo tantalize tunas rasa. Yen sampeyan penggemar sushi, cuka shiragiku uga bakal dadi pilihan apik kanggo sampeyan

1

Kemasan ekstra gedhe 18L kanggo katering, nggunakake tas alus BIB sing saos ora gampang bocor. Kothak njaba digawe saka karton corrugated dobel sing kuat lan duwe logo kita CHITSURUYA dicithak ing.

2

Kintunan saus kita luwih saka mung kiriman; iku janji sing ditepati. Kita dikawal dening perusahaan logistik lan transportasi internasional profesional.

3

Siap kanggo miwiti lelampahan Playful Panjenengan? Dolan maring situs web kita kanggo sinau luwih lengkap babagan saos, atur pesenan grosir. Nambah dhaharan kanthi masak sing sampurna!

Kanggo rincian hubungi: Noelle

email: [email dilindhungi]


Sadurunge: Ana

Sabanjure: Canton Fair

ndhuwur ndhuwur