×

Njaluk ing tutul

Omah> News

SIAL CHINA

Wektu: 2021-05-18 Hit 146

SIAL CHINA dianakake ing Shanghai New International Expo Center wiwit tanggal 18 nganti 20 Mei 2021. 

Iku platform perdagangan banget pengaruh kanggo industri. Ing telung dina, SIAL CHINA narik kawigaten 4,500 peserta pameran saka sak ndonya lan nampa luwih saka 100,000 pengunjung profesional.

Ing pameran iki, kita utamane nampilake rumput laut, soy sauce lan beras kacang, sing narik akeh pelanggan potensial.

gambar

gambar

ndhuwur ndhuwur