×

Njaluk ing tutul

Omah> News

Apa kecap sashimi?

Wektu: 2021-05-31 Hit 138

Sashimi kecap iku item perlu ing jajanan saben dina Japanese, sampeyan bisa ndeleng nang endi wae ing sembarang restaurant Japanese.

sashimi soy sauce minangka campuran sing dianggep becik kanggo iwak mentah. Cenderung cahya ing werna lan rasa. Nanging sawetara wilayah ing negara seneng kecap asin, utamane karo varietas 'fishier' kaya katsuo (bonito utawa tuna cakalang).


ndhuwur ndhuwur