×

Njaluk ing tutul

Omah> News

Napa sampeyan ora nyampur wasabi lan kecap nalika mangan sushi?

Wektu: 2021-05-24 Hit 526

Nalika nggunakake wasabi nyata (yaiku radish wasabi anyar), aja dicampur soy sauce, amarga bakal ilang rasa alus. Nanging, arang banget wasabi radish sing disedhiyakake kajaba sampeyan menyang restoran dhuwur. Dadi ayo ngomong babagan keuntungan ora nyampur wasabi "apa wae" dadi kecap.

Kanggo sashimi, gumantung saka jinis iwak, jumlah wasabi kanggo nglengkapi rasa bakal beda-beda. Kita bisa uga pengin luwih wasabi kanggo tuna, lan kurang kanggo snapper, contone. Kajaba iku, nalika aku mangan lobak daikon sing biasa disuguhake karo sashimi, aku ora pengin wasabi. Supaya tetep kecap ing sajian cilik luwih gampang kanggo ngowahi jumlah wasabi. Dadi aku biasane nyelehake wasabi sethithik ing siji ujung kanggo saben potongan iwak, lan ujung liyane dicelupake menyang kecap.


ndhuwur ndhuwur