×

Njaluk ing tutul

Omah> News > liyane

Pabrik Kita Nindakake Tindakan Keamanan sing Ketat Ing Produksi Lan Nyegah Bahaya Kebakaran

Wektu: 2024-02-05 Hit 13

Ngenali pentinge safety geni ing lingkungan pangolahan panganan, Nantong Chitsuru Foods wis nambah lan nganyari peralatan pemadam kebakaran ing pabrik.

Salajengipun, pabrik kasebut wis ngetrapake program pelatihan sing ketat kanggo para staf kanggo nyinaoni teknik pencegahan kebakaran lan prosedur evakuasi. 

Saliyane langkah-langkah safety geni, Facotry kita uga wis ngiyataken pendidikan safety produksi lan nindakake aktivitas pendidikan tema babagan safety produksi. Ing wektu sing padha, langkah-langkah kontrol kualitas sing ketat wis diadopsi ing saben tahapan proses produksi kanggo njamin integritas lan integritas panganan sing diprodhuksi. safety.


Sadurunge: Ana

Sabanjure: Kabeh waé-bumbu-HON TSUYU

ndhuwur ndhuwur