×

Njaluk ing tutul

Rumpun Rumput Panggang

Omah> Products > Rumpun Rumput Panggang

Sugeng rawuh ing panganan chitsuru, pemasok lan produsen Rumput Laut Panggang.

Rumput laut panggang, uga dikenal minangka nori, minangka bahan pokok ing pirang-pirang masakan sushi. Nambah rasa unik lan tekstur renyah kanggo gulungan lan sajian liyane, dadi pilihan populer kanggo restoran sushi lan restoran panganan liyane. Minangka pemasok & produsen rumput laut panggang, kita ing Nantong Chitsuru Foods Co., Ltd. setya nyedhiyakake produk rumput laut panggang sing paling dhuwur kanggo para pelanggan.

Apa taProduk Rumput Laut Panggang Kami

Kita nawakake macem-macem produk rumput laut panggang, kalebu nori, dulse, lan kelp. Saben jinis nduweni rasa lan tekstur sing unik, saengga cocok kanggo macem-macem masakan lan pilihan. Lembaran nori kita tipis lan garing, saengga sampurna kanggo nggulung isi sushi. Dulse nduweni rasa sing rada manis lan gurih, dadi tambahan sing enak kanggo salad lan masakan liyane. Kelp nduweni rasa sing entheng lan rada asin, lan bisa digunakake minangka hiasan utawa ditambahake ing sup lan masakan liyane.

Sing kitaKisah Pabrik Rumput Laut Panggang

Ing panganan chitsuru, kita darmabakti kanggo ngasilake produk rumput laut panggang sing berkualitas tinggi kanggo para pelanggan. Perusahaan kita wis bisnis luwih saka 20 taun, lan kita setya nggunakake cara sing lestari lan ramah lingkungan kanggo panen rumput laut. Kita bangga nyekel SEDEX / BRC / HACCP / ISO / FDA / HALAL / KOSHER, sing njamin produk kita cocog karo standar kualitas sing paling dhuwur. Minangka pemasok & pabrik rumput laut panggang, kita setya nyedhiyakake produk lan layanan sing paling apik kanggo para pelanggan.

informasi luwih lengkapSpesifikasi lan MOQ

Rega rumput laut gumantung saka tingkat kualitas lan spesifikasi kemasan sing beda-beda, kita janji yen saben paket rumput laut sing diprodhuksi nduweni kualitas sing paling apik lan rega sing paling apik.

jeneng grade Kode HS Lembar / tas Tas / ctn MOQ
Rumput laut panggang emas 2008993100 50 30 80
Rumput laut panggang Silver 2008993100 50 30 80
Rumput laut panggang Red 2008993100 50 30 80
Rumput laut panggang Lampung 2008993100 50 30 80

Produsen profesionalProses produksi majeng kita

Panganan Chitsuru minangka misi lan tanggung jawab sing paling penting saka perusahaan manufaktur.

Quality ControlKita ngontrol kualitas saben potongan rumput laut

Perusahaan strictly selaras karo standar sistem manajemen kualitas HACCP kanggo implementasine saka produksi, kontrol ketat titik kontrol tombol.

  • Pamriksaan Bahan Baku

    Pamriksaan Bahan Baku

    Pamilihan bahan mentah minangka langkah pisanan pangolahan rumput laut kanggo mesthekake yen bahan mentah bebas saka impurities lan karusakan.

  • Panggang

    Panggang

    Kanthi rong baris baking rumput laut kanthi otomatis.

  • Deteksi logam

    Deteksi logam

    Saben paket produk kudu dites dening detektor logam kanggo nyegah impurities logam sing ora bisa dideleng dening mripat langsung saka dicampur menyang produk.

Shipping Shipping

Shpping lan PackingShipping

Pelabuhan paling cedhak yaiku Pelabuhan Nantong lan Pelabuhan Shanghai. Kita wis kerja sama karo perusahaan pengiriman barang internasional panganan lokal paling profesional luwih saka 20 taun, lan kita bisa ngrampungake tugas kayata loading lan transportasi ing papan kanthi tepat kanggo mesthekake yen barang kasebut teka ing pelabuhan kanthi aman lan tepat wektu.

Shpping lan Packingpacking

Produk kita dikemas miturut standar seragam, saka tas njero menyang kothak njaba nggunakake bahan kemasan sing berkualitas tinggi kanggo mesthekake yen barang kasebut dikirim menyang pelanggan kanthi tampilan kemasan sing apik lan ora ana kerusakan barang.