×

Njaluk ing tutul

Soy Sauce

Omah> Products > Soy Sauce

Sugeng rawuh ing panganan chitsuru, panyedhiya lan pabrikan Soy Sauce.

Soy Sauce minangka pokok masakan Oriental. Soy Sauce nambah rasa kanggo akeh masakan, ing masak lan ing meja. Digawe saka kacang kedele, gandum lan uyah sing difermentasi nganti pirang-pirang wulan. Soy sauce gaya Jepang nduweni aroma sing sugih lan rasa asin, halus lan kompleks.

Apa taProduk Kecap Kita

Kita nawakake macem-macem kecap, kalebu saos sushi, kecap kanggo endhog, kurang uyah, kecap manis, lsp. Saben jinis duwe rasa sing unik. Kita uga bisa ngganti rasa deleng preferensi pelanggan.

Sing kitaA Story produsen kecap

Soy sauce merek Chitsuruya wiwit didol ing pasar EU lan Asia ing taun 2001. Kanggo taun Chitsuru panganan, wis darmabakti kanggo Pabrik kecap premium gaya Jepang. Kanggo nyedhiyakake soy sauce kelas premium kanthi rega sing kompetitif, kita duwe reputasi apik ing saindenging jagad.

informasi luwih lengkapSpesifikasi lan MOQ

Soy sauce minangka salah sawijining bumbu sing paling misuwur ing masakan Jepang. Ukuran kemasan sing paling populer kanggo komersial yaiku 18L.

jeneng Tipe Kode HS Spesifikasi pengepakan L/ctn MOQ
SAJI SOY normal 2103100000 BIB 18/ctn 200
SAJI SOY kurang uyah 2103100000 BIB 18/ctn 200
SAJI SOY Sashimi 2103100000 BIB 18/ctn 200
SAJI SOY manis 2103100000 BIB 18/ctn 200

Produsen profesionalProses produksi majeng kita

Panganan Chitsuru minangka misi lan tanggung jawab sing paling penting saka perusahaan manufaktur.

Quality ControlKita ngontrol kualitas saben potongan kecap

Perusahaan strictly selaras karo standar sistem manajemen kualitas HACCP kanggo implementasine saka produksi, kontrol ketat titik kontrol tombol.

  • Nggawe Ragi Distiller
  • Fermentasi
  • Sterilisasi
  • 5
Shipping Shipping

Shpping lan PackingShipping

Pelabuhan paling cedhak yaiku Pelabuhan Nantong lan Pelabuhan Shanghai. Kita wis kerja sama karo perusahaan pengiriman barang internasional panganan lokal paling profesional luwih saka 20 taun, lan kita bisa ngrampungake tugas kayata loading lan transportasi ing papan kanthi tepat kanggo mesthekake yen barang kasebut teka ing pelabuhan kanthi aman lan tepat wektu.

Shpping lan Packingpacking

Produk kita dikemas miturut standar seragam, saka tas njero menyang kothak njaba nggunakake bahan kemasan sing berkualitas tinggi kanggo mesthekake yen barang kasebut dikirim menyang pelanggan kanthi tampilan kemasan sing apik lan ora ana kerusakan barang.