×

Njaluk ing tutul

Sushi Related

Omah> Products > Sushi Related

Sugeng rawuh ing panganan chitsuru, pemasok lan pabrikan Sushi Related Items.

Item sing gegandhengan karo sushi kayata Wakame, Bubuk Wasabi, Jahe Sushi, Lobak Acar, Wiji Wijen Panggang… Kita duwe perusahaan dagang "Nantong Qianhui Trading Co., Ltd."kanggo nyedhiyakake kabeh Panganan Asia kanggo sampeyan.

Apa taProduk Produk Sushi Kita

Kita nawakake macem-macem produk sing gegandhengan karo sushi kalebu bubuk wasabi, jahe cuka (pink), acar lobak, labu sing dibumbui lan ama rakkyo.

Sing kitaA Sushi Related Produsèn Story

Chitsuruya account sushi related wiwit sade ing EU lan pasar Asia ing 2001. Kanggo taun Chitsuru panganan, wis darmabakti kanggo Pabrik sushi cuka premium. Kanggo nyedhiyakake cuka kelas premium kanthi rega sing kompetitif, kita duwe reputasi apik ing saindenging jagad.