×

Njaluk ing tutul

Saos bumbu

Omah> Products > Saos bumbu

Sugeng rawuh ing panganan chitsuru, pemasok lan pabrikan Saus Bumbu sing misuwur.

Saus bumbu uga dikenal minangka saus Unagi, mirin, saus teriyaki, saus BBQ. Sing digawe kanthi infus kecap karo bahan sing beda-beda, nggawa rasa sing beda.

Apa taProduk Saus Bumbu Kami

Kami menawarkan berbagai macam produk saus bumbu termasuk saus unagi, saus teriyaki, hon mirin, mirin fuu. Saus Unagi bisa digunakake minangka saus celup kanggo masakan Jepang belut panggang iki. Bedane hon mirin lan mirin fuu yaiku isine alkohol.

Sing kitaKisah Produsen Sambal Bumbu

Saus bumbu merek Chitsuruya wiwit didol ing pasar EU lan Asia ing taun 2001. Kanggo taun panganan Chitsuru, wis darmabakti kanggo nggawe saus bumbu gaya Jepang premium. Kanggo nyedhiyakake macem-macem saos sing dibumbui kanthi rega sing kompetitif, kita duwe reputasi apik ing saindenging jagad.

informasi luwih lengkapSpesifikasi lan MOQ

Saus bumbu minangka salah sawijining bumbu sing paling misuwur ing masakan Jepang. Ukuran kemasan sing paling populer kanggo komersial yaiku 1.8L.

jeneng Tipe Kode HS Spesifikasi pengepakan L/ctn MOQ
Saus Unagi manis 2103909000 PET 1.8L * 6/ctn 100
Saos Teriyaki manis 2103909000 PET 1.8L * 6/ctn 100
Sauce BBQ manis 2103909000 PET 1.8L * 6/ctn 100
Mirin Fuu manis 2103909000 BIB 18/ctn 200

Saos bumbuSkenario Panganggone

Chitsuru Foods bisa nawakake macem-macem saos sing dibumbui.

Kita ngontrol kualitas saben potongan Saus Bumbu

Perusahaan strictly selaras karo standar sistem manajemen kualitas HACCP kanggo implementasine saka produksi, kontrol ketat titik kontrol tombol.

  • Sterilisasi
  • Isi Panas
Shipping Shipping

Shpping lan PackingShipping

Pelabuhan paling cedhak yaiku Pelabuhan Nantong lan Pelabuhan Shanghai. Kita wis kerja sama karo perusahaan pengiriman barang internasional panganan lokal paling profesional luwih saka 20 taun, lan kita bisa ngrampungake tugas kayata loading lan transportasi ing papan kanthi tepat kanggo mesthekake yen barang kasebut teka ing pelabuhan kanthi aman lan tepat wektu.

Shpping lan Packingpacking

Produk kita dikemas miturut standar seragam, saka tas njero menyang kothak njaba nggunakake bahan kemasan sing berkualitas tinggi kanggo mesthekake yen barang kasebut dikirim menyang pelanggan kanthi tampilan kemasan sing apik lan ora ana kerusakan barang.