×

Njaluk ing tutul

Apa taKategori produk kita

Spesialisasi ing manufaktur rumput laut, bumbu (kecap, cuka, mirin, saus mie, saus barbekyu ...), wasabi, jahe sushi & seri produk panganan Jepang, Nantong Chitsuru Foods khusus kanggo nyukupi panjaluk kontemporer tradisional, sehat lan alami. panganan.

"Target kita

Dadi pilihan pisanan kanggo blanja siji-langkah produk masakan Jepang. Gunakake keunggulan kita kanggo keuntungan sampeyan. Minangka eksportir lan pabrikan, kita pengin nggawe lingkungan ing ngendi kepuasan tamu lan klien minangka prioritas paling dhuwur.

video

Priksa video perusahaan kanggo chitsuruya

muter

Sing kitaSugeng rawuh ing chitsuruya

Ing ngendi kita spesialis nggawa rasa asli masakan Jepang menyang donya. Perusahaan kita, Chitsuru Foods, diadegake ing taun 1996 lan ngandelake sumber daya alam Jepang sing apik kanggo ngasilake produk sing unggul. Kita spesialis ngekspor rumput laut panggang, kecap, lan produk masakan Jepang liyane sing gegandhengan. Komitmen kanggo kualitas lan keasliane wis entuk reputasi minangka pemasok produk panganan Jepang sing dipercaya ing saindenging jagad.

3000

Pabrik mandiri

27

Taun sejarah

100+

Produk sing dikembangake

30+

Negara sing diekspor

AdvantageApa kudu milih kita

Kita duwe pengalaman luwih saka 20 taun ing perdagangan ekspor, kanthi peralatan pabrik canggih, manajemen sing sampurna, lan kualifikasi lengkap. Kita wis ngekspor menyang luwih saka 30 negara lan wilayah.

Merek "Chikuruya" uga misuwur ing industri sushi rumput laut lan bumbu Jepang. Pabrik kita duwe tim riset lan pangembangan dhewe lan bisa nyukupi kabutuhan khusus pelanggan babagan rasa produk lan kemasan OEM.

Advantage

Fitur produk kita

Kelas kualitas dhuwur, kelas kualitas dhuwur Rasa asli Jepang Rega sing wajar Dibungkus kanthi apik Sertifikasi Halal Sertifikasi Yahudi

Kanggo evaluasi kitaKanggo evaluasi kita

Kita tansah nandheske ing sijine kualitas produk ing Panggonan pisanan, saka nampa pesenan, produksi, lan pengiriman, kanggo sawise-sales saben link bakal duwe kontak komunikasi Staff profesional.

  • Rebecca
    wiwitanwiwitanwiwitanwiwitanwiwitan

    "Chitsuru Foods' rumput laut mung apik tenan - iku imbangan sampurna saka crispiness lan umami roso. Aku bisa mangan saben dina!"

    RebeccaDideleng tanggal 8 Juli 2020
  • Jane
    wiwitanwiwitanwiwitanwiwitanwiwitan

    "Suket laut Chitsuru Foods minangka sing paling apik sing dakrasakake. Tekstur lan rasa mung luar biasa - jelas yen dheweke ngati-ati banget babagan sumber lan nyiapake produke."

    JaneDideleng tanggal 2,2020 Mei XNUMX
  • Pabrik Kita Nindakake Tindakan Keamanan sing Ketat Ing Produksi Lan Nyegah Bahaya Kebakaran
    Pabrik Kita Nindakake Tindakan Keamanan sing Ketat Ing Produksi Lan Nyegah Bahaya Kebakaran
  • Kejutan Saucy: Perjalanan sing Apik karo Kiriman Saus!
    Kejutan Saucy: Perjalanan sing Apik karo Kiriman Saus!
  • SIAL CHINA
    SIAL CHINA
  • Napa sampeyan ora nyampur wasabi lan kecap nalika mangan sushi?
    Napa sampeyan ora nyampur wasabi lan kecap nalika mangan sushi?
  • Apa kecap sashimi?
    Apa kecap sashimi?
  • Canton Fair
    Canton Fair
ndhuwur ndhuwur